Kan det sägas nog ofta?

PÅ LÖRDAG, 21/1 ÄR DET DAGS! Dags för en ny spännande, trevlig, givande bloggträff! Vi är flera som skrivit om det, t ex Kultrurbloggen, Ordbankaren, All about the package, …och jag själv och säkert många fler…

Häng på vettja!

5 kommentarer tillKan det sägas nog ofta?

 • Bim

  Ha det så jättetrevligt! NÄSTA gång KANSKE jag kommer! (Har du hört det förr, eller!?) *Kram*

 • Bim> Ja, nästa gång är på lördag. *Kram*

 • Bim

  Nej, det blir inte så…

 • Bim> Vad synd! Jag hoppades ända in i det sista. OM du ångrar dig så har du ju mitt mobilnummer, slå en signal i så fall. *Kram*

 • Bim

  Ja, jag har ditt mobilnummer. Men det är nog inte så troligt att jag ångrar mig. Jag känner mig tråkig och osocial i dag. De flesta verkar ju ha träffats förut. Och jag har ju inte ens följt med i deras bloggar, bara din! Vi får väl se nästa gång. Ska lägga deras sidor i Mina Favoriter och börja följa dem. Annars så kanske bara du och jag (och kanske Snurran) kunde passa på att träffas någon annan gång när du är uppe i Stockholm. Eller KANSKE när jag kommer ner i sommar! Vi får se! Jag är som jag är! Ha det så himla trevligt i dag i alla fall! Jag ska läsa vartenda ord om eran träff! Och jag ser fram emot fotografierna! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>