Jag längtar till Brasilien, Brasiliens sköna land!

ATT HA NÅGOT HÄRLIGT ATT LÄNGTA TILL det är livet! I dag har vi varit på resebyrån och kollat på resmål. Vi har reserverat en Brasilienresa men boka dem går inte ännu.

Det blir 1 vecka i Rio de JaneiroCopacabanas långa strand. Vi ska bo på Hotell Martinique Copa. Sedan drar vi vidare med flyg till Natal, Ponta Negra och som sist bor vi vid Pontanegra-stranden i 2 veckor men på Hotell Esmeralda

Vi hade givetvis gärna bott på samma hotell som förra gången men tyvärr kunde vi inte reservera resa på Fritidsresor. Dom har slutat med denna service och numera måste man infinna sig när resorna släpps, vilket man inte vet exakt när!?

Men Ving och Always har fortfarande servicen kvar med att reservera resor fram tills dess att det går att boka så vi vände oss till ALways. Det är alltså Always som vi reser med men i Natal bor vi på Vings hotell eftersom vi inte hittade något vi ville ha ur Always sortiment.

Resan blir alltså på tre veckor och avfärd är 17/12 med hemkomst igen den 7/1 2007. Jag behöver väl knappas nämna att jag längtar! Det är så skönt att ha denna resa i bagaget så nu ska jag gotta mig i nästan ett helt år. Det är något visst med det också 😉

16 kommentarer tillJag längtar till Brasilien, Brasiliens sköna land!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>