I den bästa av världar

KAN MAN GÅ HEM FRÅN jobbet innan 14.00. Så gjorde jag i dag men det berodde på att jag var där tidigt som attan i morse och fortsatte arbeta med den problematik som upstod så lämpligt i fredags. Men det är ju klart att databaskrascher och systemdito bara händer på fredagar det är ju lagen om alltets jävlighet. Problemet blev i alla fall löst innan någon som helst produktion hann komma i gång men det är lite pyssel bara att meddela och nå fram med information till alla.

I vilket fall som helst så ringde jag Woffegubben, som var ledig i dag, och bestämde att vi skulle träffas på gymet. Han tog bussen och jag tog bilen. Det innebar att när klockan var strax efter 17 så var vi redan klara och kunde åka och handla och ändå vara hemma innan det i princip är dags att hoppa i säng.

I dag blev det 15 minuter uppvärmning i crosstrainern, 1 timma styrka och 1 timma och 5 minuter motion på löpbandet. Nu hoppas jag att vi kan få några ”hela” veckor med motion. Det har inte blivit så på länge nu eftersom det varit fullt upp med annat.

I morgon blir det också simhallen igen. I morse blev det ju inget sim eftersom jag skulle vara tidigare på jobbet.

Nu i kväll har jag varit lite spicegirl och fixat åtministone tre dagars luncher. I dag åt jag på en thairestaurang men det var inte kul att gå dit ensam.

Så nu återstår bara att fylla på lite energi i kroppen (efter gympasset) och sedan blir det nog tidig sänggång i dag. Är faktiskt lite trött efter helgen men det är det värt för det har varit så himla kul!

Dagens stegeri blev 12 781…fast jag ligger ju back både från fredagen då vi satt mest i bilen och likaså i går då vi gjorde detsamma 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>