Högst ansvarig

RING…RING (telefonsignaler som låter).

– Kung Bore (svarar i telefonen).

-Hej detta är Angela. Alltså, vad i hela friden skulle det här sista utspelet vara bra för?

(KB) – Vad menar du?

(A) – Ja, vad tror du jag menar när du skickat ner en massa snö igen?

(KB) – Jasså du menar snöovädret jag skapade i gårkväll och i natt?

(A) – Ja!

(KB) – Det var bara som en liten påminnelse till dig eftersom du tror att det helt plötsligt kan bli vår i januari.

(A) – Tack för den!

8 kommentarer tillHögst ansvarig

 • Jag blev så glad när jag såg hur det började snöa i går kväll. Snö och vinter är underbart! Hoppas vi får mer och mer och mer och mer snö ända fram till mitten av maj. Minst! Våren är ju ändå så sunkig. Eller hur? 🙂

 • Bim

  Hahaha! Skrattar åt Jontas! För han är väl ironisk/sarkastisk!?

 • Jontas> Om du inte är snäll nu (du vet ju att jag hatar vinter och kyla) så kanske du måste vara med på nästa bloggträff 😉

 • Bim> Ja, så är det 😉

 • Jag skämtar aldrig. Bara ibland. Oftast allvarlig. Lite retfull. Men tycker att vi har en underbar vinter när det snöar och snön blir liggande. Det är ju därför man bor kvar i Sverige. Och det gäller väl oss alla? 🙂

  Asså… bloggträff? Näää… Jag känner mig inte hemma på sånt. Bara om det slår dagboksträffarna (30-50 personer varje gång)… där vi fikade på bryggan inne i centrala Norrköping… satt på torget och lyssnade på schlagers… middagen och pubrundan som slutade med att 10 hamnade i samma säng samtidigt… eller festen på Finlandsfärjan… eller träffen i Gbg där vi festade hela natten och slog sönder porslin… Ack… Kommer bloggträffarna ens i närheten? 🙂

 • Jontas> Jo, jag tycker också att det ser fint ut med snö och speciellt när solen gnistrar på densamma MEN att gå två steg fram ett bak för att det inte röjs undan på gångbanor och trottoarer. Det gillar jag inte! Sen, om vi ska vara ärliga, hur många solgnistrande dagar är det på en hel lång vinter ;-?

  Nä, bloggträff likt den du beskriver kan vi nog inte nå upp till är jag rädd för men du kanske skulle kunna sänka kraven lite? Det skulle vara himla kul att få träffa dig i verkligheten!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>