Gym och lunch

SOM BESTÄMT VAR BLEV det gymmet redan när dom öppnade i morse. Gymmet öppnar inte förrän 10.00 på helgerna så det blev lite sovmorgon också. Det var inte fel efter gårdagenkvällens Mozartfrossa på TV. Jag orkade faktiskt inte igenom hela 12-timmars föreställningen men hängde med bra mycket längre än jag normalt gör en fredagkväll 😉

På gymmet blev det 15 minuter uppvärmning, 1 timma och 10 minuter styrka och avslut i roddmaskinen 15 minuter.

Det fattades mig röda bönor, grönsaskfond samt frusna majskorn till dagens middag så vi tog vägen om ICA innan hemfärd. I bilen, på väg hemöver, sade Woffe att han minsann skulle göra Glada Koppen i kväll. Då vi inte har vispgrädde på lager fick vi stannat till i ytterligare en affär och inhandlat det.

Väl hemma, med två av hunger knorrande magar, så lagade jag lite lunch. Oftast äter vi ingen lunch på helgerna (vi sover för länge för att hinna med både lunch och middag) men i dag så fick det bli så eftersom det var för tidigt att äta middag. Det skulle dessutom tagit alldeles för lång tid innan någon mat hade stått på bordet och vi hade svultit ihjäl bägge två 😉

Nä, det fick duga med några stekta ägg och bacon (kalkonbacon)…

1_agg.jpg 2_bacon.jpg

Woffegubben önskade (i veckan) att vi skulle bege oss ut på promenad med fikakorg till helgen men jag känner mig inte särskilt frestad…

3_gratt.jpg

…att gå någonstans i detta grådisiga kalla väder…

4_kallt.jpg

Fast å andra sidan ska vi nog få tiden att gå ändå. Tvättstugan ropar, dammtussarna hopar sig och nästa veckas luncher gör sig inte själv…

5 kommentarer tillGym och lunch

 • Bim

  Vad blev det då? Blev det promenad? Eller blev det tvättstugan/dammsugning/lunchlagning istället?

 • Bim> Lunchlagning blev det definitivt likaså tvättstugan, sedan…resten gör vi i dag. Så att jag har något att skylla på för att inte hinna promonixa i dag heller 😉 Brr, det är kallt i dag – värre än i går och ingen sol!

 • Bim

  Här har det varit UNDERBART promenadväder i dag! Det blev en tidig morgonpromenad, en eftermiddagspromenad, och däremellan SIMNING! 😉

 • Bim> Och du säger att jag är duktig! Jo jag tackar! Här ligger man i lä 😉

 • Bim

  Hahaha! Men det händer verkligen inte ofta när det gäller mig! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>