Ett himla skalande och skärande

MEN NÄR DET VÄL ÄR GJORT…

1_skara.jpg

Så är det bara att drösa ner det i långpannan…

2_langpanna.jpg

Under tiden långpannan står i ugnen så tager jag lite norsk lax i en annan form och vispar ihop lite sås av creme fraiche och outspädd apelsinjuice (det ska egentligen vara grädde men man får ju kompromissa ibland)…

3_lax.jpg 3_sas.jpg

Sedan får laxen simma i apelsinsåsen tillsammans med långpannan i ungen som står på 225 grader(i alla fall de sista 25 minutrarna)…

4_laxform.jpg

Återkommer med det färdiga resultatet 😉

5 kommentarer tillEtt himla skalande och skärande

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>