MEN NÄR DET VÄL ÄR GJORT…
Så är det bara att drösa ner det i långpannan…
Under tiden långpannan står i ugnen så tager jag lite norsk lax i en annan form och vispar ihop lite sås av creme fraiche och outspädd apelsinjuice (det ska egentligen vara grädde men man får ju kompromissa ibland)…
Sedan får laxen simma i apelsinsåsen tillsammans med långpannan i ungen som står på 225 grader(i alla fall de sista 25 minutrarna)…
Återkommer med det färdiga resultatet 😉
Åhhh, vad gott det ser ut! Precis som alltid när du lagar mat! Du verkar var himla duktig på matlagning! Ska bli kul att se på resultatet lite senare! Jag väntar med spänning! *Kram*
Bim> Nä, jag är inget vidare på matlagning! Jag säger som du…jag skriver så omständigt om det och tar lite bilder 😉 *Kram*
Hahaha! Jaså du! Så det är så det är! 😉
Mums! 🙂
Anna> Ja, det blev faktiskt väldigt gott. Enkelt men mycket förberedande jobb.