Att rekommendera

DET BLEV VISSERLIGEN dumburken men inte kommissarien som jag trodde. Nej, det blev A Love Song for Bobby Long. En helt fantastisk film som vi fick av Anna och

Oskar i julklapp!

När Anna delade ut julklapparna och överräckte paketet med filmen i, och jag hade öppnat den, så sade hon:

– Mamma, jag tror att du kommer att älska den här filmen!

Och det gjorde jag! Jag kan varmt rekommendera till alla som inte redan sett den! En underbar film med massor av känslor. Och jag sade genast när den satte i gång:

– Åhh, det måste vara filmat i New Orleans!

Och det var det! Jag kände igen husen och miljön. Jag besökte New Orleans för några år sedan och blev mäkta imponerad över stadens enorma Magnoliaträd, ruckel till byggnader samt spårvagnarna (och mycket mer förstås). Jag besökte också jazzkvarteren – helt vidunderligt! I gathörnen satt det gamla jazzgubbar med påsar på kinderna och tutade ut sin jazzmusik. Filmen speglade verkligen precis det jag kände när jag var där. En slags värdig fattigdom eller hur man nu ska uttrycka just denna känsla.

Se filmen!

4 kommentarer tillAtt rekommendera

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>