Tio, sextiofem, sextiofPM

NEJ, DET ÄR INTE MINA MÅTT och heller ingen nedräkning tills planet lyfter denna afton utan snarare då gymtider. Uppvärmning 10 minuter på roddmaskin, 65 minuter styrka och till sist 65 minuter motion på löpbandet.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 470 varav 45 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 127.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 50 minuter och 45 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma och 5 minuter.

Jag vaknade till minusgrader som lite senare presenterade en sol på himlavalvet som tydde på något helt annat än 19 december.

Jag åkte till gymet och Woffegubben till jobbet för att packa. Dom har nämligen gjort ännu en omorganisation och den i sig kräver en del flyttningar av personalen. Denna flytt kommer att ske i mellandagarna och då är vi ju inte hemma så han fick alltså se till att ha allt klart redan nu.

För övrigt så har jag ringt till barnen och önskat God Jul och Gott Nytt År och nu sitter jag här och gör sista uppdateringen innan det är dags för avfärd om bara några timmar.

Woffegubben väger resväskorna och ojjar sig men vad göra. Jag har faktiskt inte fått ner det sista ännu. Såsom snus, laddare till telefon och IPOD osv osv. Vågar knappt tänka på vad min väska väger.

Nu återstår det bara att önska mina trogna läsare, jag har väl i alla fall en ;-), En Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>