Soptipp, packning och IPOD

NÄR JAG SLOG UPP ÖGONEN denna morgon var det ovanligt suddigt och grusigt…jag hade glömt ta ut linserna…

Det såg under alla omständigheter, genom min ringa syn, ut att vara någorlunda väder. Det fick avgöra saken, jag öppnade sovrumsdörren och sade till Woffegubben att det är uppehåll – vilket betydde att kriteriet för att köra till tippen med alla kartonger från nya möblerna och allt annat från renoveringen var uppfylld.

Woffegubben kom så småningom upp från den goa sängvärmen och stack bort till macken för att hyra kärra. Sedan gick allt i en underbar fart. Nu är det fint och rent efter allt som kan minna om renorvering och nya möbler från Ikea.

Samtidigt höll jag på att ladda IPODEN med massor av underbar musik för att fördriva de långa och många timmarna på flyget i morgon natt. Samtidigt (man är ju tjej, eller åtminstone av det kvinnliga könet) gav jag orkideérna en omgång med dusch, vilket jag alltid försöker göra när jag ska resa bort från dem. Det är ett evigt släpande in med dom i duschen men som sagt det är dom värda med all glädje dom ger mig åter genom sin makalösa blomning. Jag blir inte klar med alla i kväll men har ju å andra sidan morgondagen på mig också så det ska nog gå.

För att testa överladdning av bilder från kameran till IPODEN tog Woffegubben en bild när jag ställer in dom små liven i duschutrymmet. Som bilden visar funkade det med överladdningen.

Orkide.jpg

Och det är väl lika gott att jag erkänner till R2 som jag skröt till om att jag hade ett femtiotal men det är faktiskt ”bara” 48 varav en tillhör Stora Monsterbarnet eftersom jag blev fosterförälder då hon for till Kosovo och att vi glömde att ta med den sist vi var i Stockholm.

Resten av tiden går till att att packa i och ur resväskan eftersom jag hela tiden får mer eller mindre ångest över att jag packat för lite/mycket…..

Nåja, det är ju ett dygn kvar så jag hinner säkert ångra mig mer än en gång över packningen 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>