Packad

NU ÄR PACKNINGEN FÖR RESAN klar med undantag av ”domdärsistasakerna” som alltid tillkommer. Det känns utan tvekan skönt. Jag har strukit skjorts och kortärmade skjortor/blusar i det oändliga, känns det i alla fall som.

Jag har dessutom städat huset i dag och banne mig den här dagen har jag längtat efter otroligt mycket. Vardagsrummet ser normalt ut – inga kartonger och inget annat som inte skall vara där! Man kan se matsalsbordet och fönstren igen!

Allrummet likaså med undantag för två stora resväskor och två styck tillhörande handbagageväskor men det kan jag stå ut med.

Fast det är inte riktigt, riktigt sant…det står fortfarande en skrivare och ett rullbord samt lite på soffan som inte ska stå i allrummet men för tusan det är en droppe i havet jämfört med vad som detta utrymme fått husera sista tiden.

När jag ändå var i farten gick jag ut och sopade på vår garageinfart också för där såg det för jäkligt ut efter Tuijorna sedan sista ”stormen”. Dom har en förmåga att ”tappa” sin klädedräkt och skräpa ner i största allmänhet så fort det susar i säven. Förmodligen tar vi bort dem till våren för även dessa har växt oss över både huvud och hustak. Woffegubben ville gjort det för längesedan men jag är lite tveksam så vi får se vad det blir av det.

Nu tänkte jag ta mig llite slappartid vid dumburken i vardagsrummet fast jag hade mycket hellere stannat kvar i ”mitt” rum men Woffegubben vill ha lite sällskap och vad gör man inte för husfriden 😉

Comments are closed.