One step up and two steps back

I MORSE NÄR JAG VAKNADE var det kallt, frost och 3 minus, ute alltså. Jag tog då beslutet att jogga inte var någon höjdare så jag förflyttade mig via Volvo V70 till gymet. 1 timma styrka och 1 timma motion och JAG hade så duktigt tagit med pulsbandet men INTE klockan.

Shit – jag tar aldrig, och då menar jag nästan aldrig, av mig klockan. Men i går kväll när det var dags att sova kände jag mig irriterad på klockan och knäppte sålunda av den och placerade den på nattygsbordet. Där liggen den bra och ännu.

Nåja, så fjantig får ju inte ens jag vara så att det hänger på pulsklockan så jag körde mitt pass. Därefter drog jag vidare till Alingsås för att handla lite mat.

Nu har jag lagat middag bestående av två sorters kassler, en av kycklig och en av traditionell beredning, med hemlagad potatismos och kokta grönsaker. Det satt! Kan jag lova.

I kväll har jag tänkt att bjuda maken på glögg och tre tända röda ljus så att han inte behöver sakna allt av livets goda för att vi ska resa bort och hoppa allt vad jul och nyår heter. Det blir ingen glöggfest i år, vilket vi tagit till tradition, med våra nära och kära grannar i år så jag insåg rätt snart att något får vi göra själva.

I morgon är Woffegubben ledig och jag är bjuden på julbord med min chef och resten av dagen är det tänkt att jag ska jobba…men först gäller simhallen då förstås. Om jag inte spricker efter julbordet så lär jag höras av i morgon.

Struggling to do everything right……

But we aint´t learning

We´re the same sad story that´s a fact

One step up and two steps back

Comments are closed.