Om jag hade orkat

Natal, Ponta Negra 22 december 2004

SKRIVA OM I GÅR OM IGÅR så hade jag sluppit i dag 😉 Faktum är att jag var som slagen i huvudet redan vid 18-tiden, somnade då och vaknade inte förrän i morse vid femtiden.

Vår första dag efter en god natts sömn startade för min del redan vid femsnåret då jag vaknade pigg som en mört. Tog mig ut på stranden med IPOD och joggingkläder. Woow, är bara förnamnet för den upplevelse det var. När jag sprang i sanden och svetten pärlades sig så tänkte jag Gode Gud skänk mig en Brasse som behöver en hushållerska så att jag kan stanna här.

Jag joggade cirka 1 timma och något underbarare kan jag nog inte få uppleva vad gäller motion. Trots att jag var ute redan 05.30 så var det fullt med likasinnade på stranden. Helt fantastiskt!

Frukosten kräver en hel dagbok för sig….Mums, det vore enklare att räkna upp det som inte gick att finna. Restaurangen ligger så att man har havsutsikt när man sitter och äter.

Efter den goda frukosten bar det av på en stadsruntur. Vi åkte in till staden Natal och fick oss lite kultur till livs. Alltid lika spännande varje gång man kommer till en ny plats att få lite proffsig guidning.

Efter stadrundturen fick det bli ett efterlängtat dopp i havet. Det var så höga vågor så vi blev som två små förtjusta barn. Tur att ingen vi känner såg oss 😉 Vattnet är otroligt salt – vilket vi inte är speciellt vana vid. Nåväl det var helt underbart såklart.

När vi hade svalkat oss tog vi en runda längs strandpromenaden och hamnade slutligen på en svenskägd restaurang. Det var Olle från Kungsbacka som ägde den. Fisk åt vi förstås!

Efter maten spatserade vi tillbaka och det var då jag fick ”slaget i huvudet” när jag fick syn på sängen.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>