Nästan färdig

DAGEN OCH FÖRALLDEL även kvällen har jag ägnat åt att få ordning på mitt arbetsrum. Det börjar likna något som numera kan betecknas som ett arbetsrum. Syarbetsplatsen är jag inte riktigt nöjd med eftersom jag beräknade fel vad gällde soffans storlek…men nu är det som det är och det finns så mycket annat att gnälla om så vi hoppar det 😉

Syarbetsplatsen.jpg

Det är som bekant inte lätt att fota små rum och ändå få med allt men jag har gjort ett försök att här få med vad man ser om man sitter i soffan som då alltså står vid väggen mittemot.

Media.jpg

När jag skulle fota soffan blev det skit och pannkaka men jag fick i alla fall med väggen 😉

ovanforsoffan.jpg

Tänk att vi vandrat i bergen som syns på tavlan!

Jag är nöjd med dagen som då gått helt och hållet till att få in alla prylar i rummet igen. Jag har även fått upp gardiner vilket ramar in och gör det hela bra mycket mysigare och ombonat. När jag någon gång skiftar gardiner här inne ska jag ha röda i samma nyans som soffan. Det blir nog mysigt. Man måste ju ha något att se fram emot ;.)

För övrigt har jag inte gjort mycket annat i dag med undantag då för att gratta Lilla Monsterbarnet som ju har namnsdag i dag. Hon jobbar och sliter (praktik) på Vallentuna Steget, en lokaltidning som jag i dag laddat hem som PDF. En moders stolta hjärta klapprar utan tvekan lite extra när man får se det första alstret. Hon har fått ta både kort och skrivit artiklar – oj, vilka barn vi har fått!

Morgondagen, som jag också tagit ledigt, ska jag ägna åt att packa för resan som ju närmar sig med stormsteg. Kanske hinner jag ner och klippa mig och eventuellt ta en tur till gymet.

Comments are closed.