I been waiting for this moment

NU ÄR MITT ARBETSRUM färdigt! Hela denna dag och föregående har gått åt till att skruva ihop möblerna. Phew!

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Soffan står nu på motsatta sidan men det är Ok, jag hade missbedömt storleken på densamma.

Ögonen går i kors och jag är så trött så det kan nog ine ord beskrivas men det är en trötthet som går att stå ut med. Under nästa vecka ska jag förhoppningsvis få alla prylar på plats så att vårt vardagsrum kan bli någorlunda normalt igen.

Mitt mål är nu att få allt klart innan vi reser till Brasilien så att man kan komma hem utan att ha andan i halsen med en massa måsten förutom de som alltid finns där.

En liten del av rummet publiceras här. Detta är min nya datorarbetsplats och mittemot finns syarbetsplatsen (med en likadan hylla på sidan som datorarbetsplatsetn har och däremellan ett sideboard) som inte syns på denna bilden.

Jag är väldigt glad över möbelvalet. Det är Tord Björklund som designat möblerna och jag tror att jag gillar honom 😉

Klart.jpg

Godnatt!

Comments are closed.