Fredagsfyran

1. Motion: Hur, var, när och varför?

Simning 5 gånger /vecka och gym 3 gånger/vecka samt därimellen då och då en och annan joggingtur. Simmar gör jag varje morgon på Valhalla och gymet är Nergy i Lerum. Jogging blir hemmavid eller på väg hem från jobbet. För att må bättre, orka mer och bli starkare. (Har ett relativt stillasittande jobb).

2. Går det att få bra motion utan att gå på gym?

Alldeles säkert. Det gäller bara att hitta en form som gör att man motionerar regelbundet eftersom det tyvärr är en färskvara som dessutom aldrig går att betrakta som färdig.

3. Vad är viktigast när man skall motionera?

Motivationen, att det känns bra och är roligt. Att man sedan känner av förbättringarna blir ju en slags belöning och är väl också det som driver en vidare.

4. (Hur) motionerar du?

Simningen ja, den finns inte mycket att skriva om – ren amatörssim på motionsnivå med ett gäng andra morgonpigga simborgare. På gymet kör jag oftast ett pass med styrka och ett med motion. Joggingturerna är inte lika regelbundna utan blir av ganska så sporadiskt till och från.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>