Teknikens under

I går kunde jag inte skriva någon dagbok, varken över mina ansträngningar på gymet som var så däääär halvhjärtade om sanningens ska fram och det ska den ju.

Inte heller kunde jag meddela resten av världen att jag varit så förbaskat duktig så att jag hade uppgraderat min hemmamaskin till Mac Os 10.3 (Phanter) från 10.2. För när jag hade gjort det fungerade inte uppkopplingen längre – den var STONEDEAD…..!

Men nu är den igång igen och livet leker som vilken förbaskade torsdag som helst. Speciellt efter ett två timmar långt fackmöte!

Annars finns det som vanligt inte mycket att säga om dagarna som liksom faller in ett slags töcken och lördag närmar sig då vårt Stora Monsterbarn åker lååångt bort och det känns för djävligt. Jag vet att jag inte får säga så och inte under några som helst omständigheter ens tänka tanken att skriva det MEN DET GÖR JAG!

Det hade nog varit bättre om vi hade åkt till den kungliga huvudstaden denna helgen för då hade vi kunnat kidnappa ungen tidigt på lördagmorgon så hade hon missat planet (!)

Ja, nu är det sagt!

Lilla Monsterbarnet ringde och berättade att hon skulle sy lapptäcken av alla mina gamla resttyger till Boris och Ila.

Hon är då en riktig energibomb – önskar jag hade hälften av den energin 🙂

Och i morgon fyller lillsyrran 40! Snacka om att vara lastgammal när man har en lillsyrra som fyler 40!

Nä, det är nog lika bra att dra något gammalt över sig och sova så man orkar upp till simningen i morgon…..

5 kommentarer tillTeknikens under