Simning och joggåing

Morgonens sim blev 900 meter och en genomsnittlig puls på 121.

Efter jobbet tog vi en cykeltur till joggingspåret och brände av en 5 kilometare med en genomsnittlig puls på 121.

Är det månne där jag ska ligga?

Kan med viss stolhet konstatera att jag sprang MYCKET mer än jag gick i dag – känns härligt!

Jo, det ska förstås tiläggas att cykelturen till spåret är mestadels uppförsbackar i kilometerna 2,1 men i ärlighetens namn så blir hemvägens 2,1 kilometer mest åka utan någon större ansträngning eftersom uppförsbackarna är nerför 🙂

I morgon hoppas jag orka släpa mig till gymet efter jobbet. I morse hade jag en djävulusisk träningsverk i armar och axlar efter gådragens förnsterputs men dom sista 300 meterna på simningen kändes det bättre. Innan dess var jag gråtfärdig för varje simtag jag tog.

Skam den som ger sig!

1 kommentar tillSimning och joggåing