En timma på gymet

Uppss, det är mycket med det tekniska.

Tur att Steffanie var gullig och följde med mig på den spännande första omgången.

Just då förstod jag vilken lång semester alla mina muskler har haft!

Vi körde igenom muskelgrupp för muskelgrupp och det kändes riktigt bra.

Jo, det är så sant, vi värmde upp först på löpbandet som man kunde ställa i olika hastigheter och till och med ställa i lut.

Jo,jo, nog tusan blev man varm både här och där och inte bara upp(värmd).

Nåja, vi får se hur jag ska klara resten – jag har ju faktiskt tecknat mig för ett årskort.

Den 6 oktober ska jag träffa en så kallad expert som ska hjälpa mig på traven och det är säkert både bra och nyttigt. Men fram till dess så får jag klara mig med den vägledning jag fått av Steffanie och det är ju bra för då behöver jag inte vänta med att göra ingenting under tiden jag väntar på att den 6 oktober ska infinna sig.

Vad simningen beträffar så har veckan varit bra, 900 meter på

2 kommentarer tillEn timma på gymet

  • *Ler* Hejsan Angela! Jag måste ju säga ännu en gång att jag tycker att du är fantastiskt duktig och ihärdig! Du gymmar, du cyklar, du joggar, du promenerar, du stavgår, du simmar… Du gör ju allting! Hur orkar du!? Själv så gör jag ingenting! Känner att jag måste sätta igång med någonting… men det blir aldrig av! *Kram*

  • Ja, men det är ju kanske så att du mår lika bra även om du ”bara” sliter ihjäl dig på dagarna på jobbet. Sedan tror jag att jag helt enkelt har för mycket tid när barnen har flytt och det bara är vi två samt, att inte förglömma, jag jobbar inte längre dygnet runt som jag gjorde under mycket lång period. Det hade sin charm det också men jag föredrar nog nutiden 🙂