Aj aj ja aj

Inte bra! Simningen i dag visade att jag låg på för högt pulsintervall under stor del av den sammanlagda tiden. Phew!

Hade ett medel 127 och jag ligger normalt och tuffar runt 117-121. Av totaltiden som var 26 minuter befann jag mig bara 20 minuter inom den rekomenderade pulsintervallen, resten av tiden låg jag för högt.

Undrar just om jag bör nollställa och börja om eller om det var tillfälligt i dag bara. Tiden får visa.

2 kommentarer tillAj aj ja aj

 • Jag fattar inte hur det där med pulsintervall fungerar!

 • Öhhh!

  Det där med pulsmätare verkade vara en kul grej, men när jag läser inlägget så känner jag att jag nog vill fortsätta ta mina simturer som en mumsig stund med tempo efter ork och humör och upplevelsen av det som NJUTNING.

  Skall simma efter jobbet idag och bubbelpoola och basta lääääääääääääääääänge!! Det känns så gott och lyxigt.

  Jag har nog inte läst på ordentligt om detta med simningsambitionerna och pulsmätaren. Är det nått särskilt träningsmål i sikte som gör att det inte räcker ”tuffa runt 117-121”?

  Finns det nått lopp eller nån tävling i antågande som skulle vara kul att känna till, och inte minst: HÄNGA PÅ????!!! 🙂

  Stora kramen