Trettioåttonde dagen

I MORSE VAR JAG TRÖTT, för att inte säga utmattad, när klockan ringde 05.00. Så trött så att jag till och med hoppade över att lägga mig på spikmattan… Sov i stället vidare den halvtimman.

Däremot kan man säga att jag piggnade till rejält på lunchpowerwalken eftersom det blåste minst halv storm 😉

Men för all del, solen sken och förutom blåsten så var det ganska så angenämt trots allt.

Efter jobbet drog jag till Världens bästa gym (med viss risk att blir tjatig dårå) och körde en maratonkväll så jag känner mig helt tillfreds. Detta eftersom jag vet att morgondagen blir ett evigt långt sittande mellan 08.30 – 20.00 på avdelningskonferens…

Det blev först sedvanlig uppvärmning med crosstrainer i tjugo minuter och det förstås inför tre varv på Milon 😉

Därefter spinning med favoriten Stefan, utan tvekan, som är helt fantastiskt spinningledare och numera äver Indoorwalkingledare.

Direkt efter spinningen blev det alltså Indoorwalking med Stefan igen 😉

Jag känner mig så nöjd och kan säkert överleva morgondagens miss av powerwalk på lunchen 😉 För övrigt är det ju vilodag så på så vis är konferensen välplanerad 😉
Sedan kanske jag inte är lika överens i morgon kväll efter en heldag samt en bit in på kvällen med att sitta helt still och koncentrera sig till max. Att dessutom leva med tanken på att det är Jamie Oliver som lagat maten jag INTE ska äta är ju nästa utmaning 😉
Men jag kan ju inte ge upp min kamp om färre kilon att bära omkring på på grund av en enstaka händelse som råkar komma just nu.
Det ska nog gå bra i morgon oxå…?

Förresten har jag konstaterat att just Jamie Oliver är den värsta konsumentskandalen som finns då hann marknadsfördes som den nakne kocken – han hade ju kläder på sig! Jag har faktiskt, tro det eller ej, sett ett avsnitt med just den serien på TV och inte fan var han naken 😉

2 kommentarer tillTrettioåttonde dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>