Fyrtiosjätte dagen

VILODAG I DAG och det tog Woffegubben också så det blev dessutom sovmorgon. Sovmorgnar brukar inte vara några problem att överleva 😉 Man blir snarare mer trött ju längre man sover…?

Hade inte Woffegubben mailat lagom till lunch om vi skulle ta en promenad hade jag nog tusan stannat kvar inomhus. Fy så kallt och därtill yrsnö och iskall vind…

Nåja, även om det blev en kort, snabb runda så blev det en i alla fall 😉 Och det var tusan så gott att komma in igen!

Det är gött med vilodagar… På vägen hem, i bilen., somnade jag nästan! Det beror nog inte bara på att jag tränar rätt intensivt just nu. Ljuset behöver återkomma och jag smäktar efter solen och utomhusträning.

Annars njuter jag till fullo av mina vilodagar – att få komma hem och bara skrota är härligt. Det enda vettiga jag ska göra i kväll är att packa gymväskan för i morgon ;-)…Och möjligtvis välja ut en lunch för Woffegubben till i morgon från frysen.

Jag borde sätta mig ner och planera min upptrappning – men det innebär ju jobb och just nu känner jag inte att jag har den energin! Därtill är det tidig uppstigning i morgon bitti för Woffes simning och min tidigare avgång från jobbet. Det går ju inte för sig att ha sovmorgon varje morgon 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>