Fyrtiofjärde dagen…

MÅNDAG IGEN – och helgen tog slut snabbare än en månadslön 😉 Så det vara bara att stiga upp i morse och se glad ut. Visserligen tog vi sovmorgon eftersom Woffegubben kunde tåla sig med simning till i morgon bitti men det kändes ändå som om jag hade kunnat sova flera timmar till…

I dag hade vi sju minus men ta mej tusan kändes det som minst tjugo med den nordanvind som råder. Skit samma varifrån den kommer förresten men kallt är det!

Av ovan nämnda anledning hoppade jag till och med över lunchpowerwalken i dag – det är inte mycket som krävs för att förfallet ska sätta in 😉
Så det blev bara en tur ner till stan och jag kunde bara inte motstå…

Han är ju snart stora grabben och det är ju självklart att han måste ha väst och vit skjorta, eller hur?

Annars har jag mest suttit på mitt stora a…e hela dagen och varit förbannad på mig själv och haft ångest över helgens snedsprång med wokad kyckling och pasta. Nu kan jag ju inte göra det ogjort så det är bara att resa sig och gå vidare.

Vilodag har det varit i ordets rätta bemärkelse som sagt…

Jag börjar nu planera för att börja trappa upp och äta. När vet jag inte för det kräver ändock sin planering och förberedelse så jag har inte bestämt mig för vilken dag det blir ännu men det blir snart i alla fall 😉

I morgon är det som tur är gymdags igen så nu ska jag packa träningstrunken och sedan blir det nog tidig sänggång förhoppningsvis. I morgon blir det för övrigt en helkväll på gymmet med styrka, spinning och till sist indoorwalking. Jag längtar redan 😉 Fast, det måste jag säga att sedan jag gjorde upp min träningsplan så njuter jag till fullo av vilodagarna. Det gjorde jag inte på samma vis innan.

2 kommentarer tillFyrtiofjärde dagen…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>