Femtioåttonde dagen

MÅNDAGMORGON och man kan bara med ett leende på läpparna konstatera att vi fick en härlig helg med lilla familjen Esse 😉 Att det sedan gick alldeles för fort – ja, det tycker man ju alltid om helger och speciellt en sådan här!

Funderar lite på hur jag ska lägga upp träningen denna veckan? Eller ja, det blir väl inga stora förändringar men jag lurar på om jag kanske ska ta en extra vilodag på lördag inför Vasaloppscyklingen på söndag. Det blir ju minst fyra timmars spinning då.
Normalt brukar jag ju ”Indoorwalka” och styrketräna på lördagar men jag kanske ska nöja med styrketräningen eller så ta vilodag helt och hållet? Svåra funderingar 😉

Lunchpowerwalken blev i disigt och gråtaskigt väder men det åtminstone plusgrader 😉

Jag gick bland annat till Tidpunkten att för att fylla på pengar på mitt Västtrafikkort och stod en lång stund i kö. Bra hade det ju varit då om jag hade haft kortet med mig 😉 Men se det ligger förmodligen i träningstrunken så det blev inget med det!

När i kom hem kom jag att tänka på att jag hade köpt hem m a s s o r av blomkål för helgen eftersom Peter gillar det. Tyvärr gick bara ett ”hövve” av tre åt… Och min tanke var att skicka med de resterande två hem till Malmö men det glömde jag förstås av…

Så, jag blev alltså tvungen att ta hand om de små liven i kväll. Eftersom jag i morgon har ”helkväll” på gymmet så…

Jag lättkokade blomkålen och ansade två paprikor samt en huvud romansallad (som jag också hade tänkt att skicka med om det inte gick åt) som jag wokade lite lätt…

Jag fyller fyra alliminiumformar med lättkokad blomkål, kryddar med muskot salt och peppar samt vräker över det wokade och fyller på med grädde och riven ost…

Och hokus pokus har jag fyra gånger två portioner med ostgratinerad blomkål 😉

Nu ska gymväskan (för morgondagens kväll) packas och sedan blir det sängen så man orkar med morgondagen oxå…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>