Femtioandra dagen…

DET BLEV INGEN lunchpowerwalk i dag… Om jag ska vara ärlig fanns inte riktigt energin och sedan körde det ihop sig en aning med tiden så hade jag gått ut så hade det blivit en kort stressig stund.

Jag kände mig jättetrött och det berodde på att jag vaknade i natt 02.45 och kunde sedan inte somna om. Så det blev en trött arbetsdag och inte med någon större entusiasm jag begav mig med pendeln till gymmet. Höll faktiskt på att somna på tåget 😉

Men som vanligt när man väl kommer till gymmet så piggnar man till så jag körde vanliga tisdagsrejset som innebär helkväll 😉

Crosstrainer för uppvärmning som vanligt och sedan tre varv Milon.

Därefter hade jag en stund kvar till mitt inbokade spinningpass så jag tog en ”runda” på löpbandet…

Och sedan spinningen då som var lika bra som alltid när Stefan är i farten! Att notera 64 (minst) ben trampa i takt och 32 axelaprtier och huvuden gunga i takt med Stefans otroligt välkomponerade musik till passet – jag, det är fröjd för själen 😉

Och som numera traditionen bjuder avslutades tisdagskvällen med ett pass indoorwalking också det med Stefan…

Och nu är det sängen som gäller så jag förhoppningsvis kan sova i kapp det jag förlorade i natt 😉

I morgon ska jag till min doktor för årlig kontroll och förnyelse av recept och det redan 08.00 så det blir ingen sovmorgon här inte 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>