Kvällen

HAR HELT OCH HÅLLET ÄGNATS åt trädgården, klippt gräset vilket var behövligt och ansat lite här och var. Ett ljuvligt väder som förgyllde det tråkiga arbetet. Trädgårdsarbetet blev långt i från godkänt jag skulle behöva minst en vecka med bara ogräsrensning 😉

Under tiden har det tuffat på tre maskiner tvätt som nu hänger ute på vindan – man är i inte borta fyra dagar ostraffat 😉

De som har semester den här veckan har verkligen kammat hem en vinstlott! Det lär bli ändå varmare och soligare i morgon – det är ju fan att det är så långt kvar innan det blir semester!? Men det är bara att kämpa på och njuta det man kan. Förhoppningsvis kanske helgen blir fin den oxå…

Egentligen borde vi lagt oss för länge sedan med tanke på gårdagens maratonpass i att vara aktiv men på något vis kan man inte missa kvällar som den här. Dom kan visserligen komma igen (?) men det vet man aldrig. Nu börjar det dock närma sig läggdags. Det är ytterligare två arbetdagar kvar den här veckan och i morgon är det ett viktigt möte för min del. Ska bara invänta torktumlaren med underkläder som jag inte hänger ut för att det är så jobbigt 😉 Kräver mycket pill och många klykor…

4 kommentarer tillKvällen

  • Vi har också hållt på i trädgården.. satte igång efter barnen lagt sig… Klippte gräs, gick runt med trimmern, gjorde vid i rabatten, spolade av poolen, rutchkanan, fönsterna med fågelskit och så utemöblerna.. Sen möblerade vi om i uterummet så där blev mer plats att röra sig på 🙂

    Har just lagt upp en utmaning till dig i min blogg… kika in vetja!

    Kramis

  • Petra> Ojdå, det var värst vad ni fick mycket gjort! Man känner sig ganska nöjd och belåten när det är fint i trädgården.

  • Mm, så brukar jag också göra, alla stora saker hänger man ute och ”småkläderna” får vackert torka inomhus så man slipper hämta de bortblåsta på grannens tomt.. 😉 Ha det gott!

  • Snurran> 😉 Ja, det stämmer nog! Ha det gött du med – fast det vet jag ju att du har 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>