En tolvhundring

BLEV DET I SIMHALLEN i dag och sedan den vanliga lilla promenaden från bad till jobb. Solen hann titta fram och livet kändes ganska dräglig så där på morgonkvisten. Stan är nästan öde nu när de flesta har semester och Gothia Cup är över. Förra veckan fullkomligt dinglade det av ungdomar överallt – det är kul att se stan leva upp så där. Lite senare på dagen blir det dock lite mer liv då alla turister mojjnat till sig och invaderat Nordstan 😉

Mitt simkort går ut i mitten på augusti. Får ta mig en funderare om jag ska förnya det med tanke på hur lite jag utnyttjat det sista året. Det kanske bli billigare att lösa klippkort och bara betala för de gånger man verkligen är där? Eller så får man, läs jag, helt enkelt skärpa till mig och bli lite aktivare på simfronten!

Nu ska jag bara genomlida arbetsdagen också. Här är så dött och öde så jag blir näst intill lyrisk om och när någon ringer och behöver hjälp/support 😉 Egentligen är det inte så att jag inget har att göra – det finns det som sagt alltid. Men det krävs lite inspiration för att få något gjort och DEN lyser med sin frånvaro!

2 kommentarer tillEn tolvhundring

  • Men du är väl en idog simmare på vinterhalvåret iallafall vill jag minnas?! Det är klart att det inte alltid finns tid (och lust) men jag tycker ändå att ni har en fungerande rutin och den går nog till spillo om du ska börja ”klippkorta” är jag rädd..

  • Snurran> Tack! Det är då för väl att jag har vänner där ute som tror på mig 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>