Vägen hPM

BLEV EN LITE LÄNGRE TUR än vägen på morgonen till arbete. Vi gick längs Norr Mälarstrand och njöt fast det hade hunnit bli lite kallare än i morse och mörkare också för den delen. Men det blev i alla fall en sträcka på 4,4 km. Sedan blev det ju å andra sidan en bit till då vi gick till en annan favvorestaurang för att äta middag, men den mätte jag inte. I dag blev det sallad – efter gårdagens matfrossa med pizza. Nu ska jag kasta mig i säng för att vara utvilad för nästa dags arbete…

Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska ut och motionera i ottan i morgon – just nu känner jag mig förfärligt trött så det lutar åt sovmorgon 😉

2 kommentarer tillVägen hPM

  • Bim

    Vad blev det då? Sovmorgon eller…? 😉

  • Bim> Klockskrället ringde 05.30 men det slutade med att jag somnade om eftersom benen kändes som cementstockar 😉 Däremot blev det stavgång, 4,5 km till dagens aktiviteter och sedan lika långt hem på eftermiddagen 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>