Och som sig bör

SÅ ÄNTRADE JAG GYMMET efter avslutad arbetsdag. Mitt nya styrkeprogram är bara så roligt att köra så jag längtar faktiskt till nästa gång – i alla fall än så länge. Catarina, instruktören, kom fram i dag och frågade hur det gick 😉

Styrkepasset tog timman i anspråk och efter det körde jag lite motion. Första sprang jag 5 km som tog mig 35 minuter och 19 sekunder att avverka. Efter det tänkte jag, med en blick på stegräknaren, att jag nog borde gå raskt en femma också. Så det gjorde jag och det tog lite längre tid, 45 minuter och 11 sekunder…

Nu blir det tyvärr inget mer denna veckan förrän tidigast lördag eftersom jag reser till Stockholm i morgon och blir där till sen fredag. Sedan blir det inget nästa vecka heller eftersom jag bara är hemma och vänder i princip då jag åker tillbaka på söndageftermiddag och inte kommer hem förrän sen onsdagkväll. Därefter bär det i väg för skidåkning i Kortvasan.

Men jag har packat ner joggingkostymen och Ipoden så jag hoppas jag kan hålla motionen igång i alla fall 😉

För övrigt än jag nästan färdigpackad.

Men det finns ju glädjande saker med detta också! I morgon kväll ska jag träffa Anna och Oskar och vi ska gå till min favvorestaurang och äta. Faktum är att vi skulle ha gjort detta för ett år sedan då jag var i krokarna men då blev tyvärr Oskar sjuk så vi fick avboka. Nu ska det så äntlligen bli av och det ser jag fram emot för jag är fullständigt övertygad om att dom kommer att gilla Il Forno da Gino lika mycket som jag gör 😉

2 kommentarer tillOch som sig bör

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>