Något lättare

I GÅR MORSE KÄNDES BENEN MER SOM CEMENTSTOCKAR än ben. I morse var nog känslan mer som lättbetong så det fick bli lite löpträning i alla fall. Jag sprang andra hållet i dag och bestämde mig för att springa något kortare. Det snöade ju i går så det var lite halt på sina ställen men det gick förvånansvärt bra ändå. Det blev 7 km och knappa timman.

Vi frukostade något tidigare då vi hade bestämt att på väg till ”jobbet” passa på att lämpa av våra väskor på centralen för att slippa släpa dem hela vägen. Det finns också planer på att kunna gå till centralstationen i eftermiddag och då är det skönt att slippa dra väskan efter sig.

Det innebar att sträckan i dag blev lite längre, 5,8 km, och solen var förstås på väg upp så det blev en lika härlig tur i dag som i går. Tror banne mig att vinden lugnat sig något dessutom så det fanns inte mycket att klaga på 😉

Att ha näst intill 13 km i benen före 09.00 är helt OK nu när det inte blivit så mycket annan träning den här veckan. Och stämmer nu våra planer angående att komma i väg i tid i eftermiddag så blir det några km till innan dagen är till ända. Det är härligt att få börja dagen med lite spring och promenad – så skulle man ha det jämt! Jag kanske skulle söka jobb här och flytta till Stockholm 😉

2 kommentarer tillNågot lättare

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>