Den är på gång

ÄVEN OM JAG PRECIS KOMMIT HEM från den ”riktiga” vintern i Sälen (visserligen plusgrader men snötäckta vidder) så kan man ju inte förneka att det bådar bättre tider. I alla fall om man råkar titta ut i sin trädgård 😉

Det gjorde jag i dag när träningsvärken tvingade mig till ett stilla liv här hemma. Jodå, jag kan ta mig fram hjälpligt om jag går sakta och försiktigt och framför allt inte lyfter benen för högt utan tar mig fram i någon slags släpande variant 😉

Kejsarolvonen, som står gömd mer eller mindre på baksidan av trädgården, råkade jag se i dag då jag tittade ut genom fönstret…

1_olvon.jpg

Närbild på blomman…

2_narbildolvon.jpg

Och Trollhasseln är rikare än någonsin på blommor i år…

3_trollhassel08.jpg

Närbild på blomman…

4_narbildtrollhassel08.jpg

4 kommentarer tillDen är på gång

  • Härliga bilder på målgången! Och vilka fina på trädgården sen! Här går man och skryter om tussilagon på vägrenar när du har såna blomster på tomten! ;-D *kram*

  • Snurran> Det var gulligt av Göran att maila över några bilder där jag var med själv. Det blir ju aldrig så när man själv fotar 😉

    Ja, det är skönt att se att det äntligen händer något i trädgården – det gäller bara att hinna med för det är fort över. Fast jag kan minsann inte skryta med att jag sett någon tussilago ännu 😉 *Kram*

  • Bim

    Åh! Vilka underbara bilder! Nu längtar man ju något otroligt till att den riktiga våren ska komma!

  • Bim> Det kan man lugnt påstå 😉 I dag har vi haft sådant där strilregn så man kan tro att man står i en biltvätt – regn ovanfrån, under och från bak- och framsida!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>