Sent omsider

FICK JAG ÄNTRAT MIG ÖVER TILL GYMMET till slut. Nu kunde jag ju inte skylla på tårtbak i dag 😉 Först landade jag dock hos frissan vilken var välbehövligt för sista tiden har jag varit tvungen att ha i cement (eller vad det nu kallas) för att få eländet att ligga där det ska! Jag har sett ut som jag haft frisyren ”Hela Havet Stormar” i flera veckor nu.

Det visade sig dock att jag inte hade så mycket tid till mitt förfogande som jag behöver på gymmet för att köra ett styrkepass så det fick bli motion i dag. Woffegubben var nämligen på teater i kväll och jag agerade färdtjänst som skulle vara på plats klockan 21.00 i stan för upphämtning.

Men det blev i alla fall 90 minuter motion. Och ska sanningen fram så hade jag nog ambitionen att springa hela tiden med det orkade jag faktiskt inte ;-(

Så det blev löpning i en timme och 3 minuter och resten av tiden, 27 minuter, gick jag relativt snabbt.

På timmans löpning kom jag 7,5 kilometer och på gångens 27 minnuter tog jag mig ytterlligare 2,8 km. Pulsklockan var på:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 630 varav 45 % fett (enligt löpbandet 935 kcal)

MEDELPULS DAGENS PASS: 126

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 25 minuter och 5 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma och 30 minuter

Nu ser det mörkt ut på gym/motionsfronten igen för i morgon åker avdelningen på konferens i dagarna två…Kanske kan David och jag åtminstone ta vår sedvanliga promenad efter avslutad konferens samt på torsdagmorgon innan vi åker hem igen?! Vi gjorde det förra året och det var jättehärligt och mysigt! Vi får se…

6 kommentarer tillSent omsider

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>