Morgonjogg

VI BESTÄMDE, kollegan Anneli och jag att vi skulle ta oss en morgonjoggingtur innan frukost. 06.30 var det uppställning i entrén. Vi sprang åt andra hållet den här gången och eftersom jag sprungit där innan och även fotat så tog jag inte kameran med. Det var verkligen en miss. En sådan ljuvlig morgon!

I stället för att springa över mot Karlberg så fortsatte vi rakt fram utmed vattnet och sprang förbi Pampas båtvarv (tror jag det hette). Det var väldans mysigt så i arla morgonstund och vi var minsann inte ensamma. Mängder av joggare och hundägare 😉

Det blev en 45-minuterstur och omkring halvmilen…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 274 varav 55 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 117

INOM REKOMMENDERAD ZON: 42 minuter och 5 ssekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 45 minuter och 41 sekunder

Nu ska vi sakta men säkert ge oss i väg för dagens vedermödor. Eftersom vi har ganska gott om tid blir det nog en lite längre promenad.

9 kommentarer tillMorgonjogg

 • Det låter så mysigt det där med jogging på Stockholms promenadstråk i arla morgonstund! Synd att man aldrig kommer att uppleva det! 😉

  Ja jag vet att jag bor här i Stockholm, men när jag jobbar är det inte tal om sånt på morgonen – när man ändå börjar sex..och när jag är ledig kan du ju försöka få mig upp och in till stan för att jogga! Pyttsan! hihi!

 • Bim

  ”Pampas Marina” tror jag att det heter. Jag tycker förresten också att det var väldigt synd att du inte hade kameran med! 😉

 • Snurran> Har jag full förståelse för. Jag är ju tvungen att göra något när det nu inte blir varken gym eller annat. Sedan sitter jag på ändan hela dan 😉

 • Bim> Ja, det stämmer! Tur att du kompletterar mitt dåliga minne. Det var väldigt fint i morse och jag beklagar verkligen att inte kameran var med. Sedan gick vi härifrån på en lite längre tur mot Marieberg, underbart väder och folk i rörelse – härligt! Jag vet dock inte om jag orkar jogga i morgon för nu har jag gått över 18 000 steg redan och då ska vi ändå ut en gång till för att äta. Men om jag orkar så lovar jag bot och bättring på kamerafronten 😉

 • Bim

  *Håller tummarna att du orkar* ! 😉

 • Låter härligt… Jag skulle gått ut på promenad halv 6 i morse, men det blev inget av det för Niklas har varit med Kevin på akuten där de fick borra i hans finger för att få bort svullnaden som gjorde att blodcirkulationen slutade.. Men det gick bra, o nu har han äntligen fått sina ”riktiga” glasögon också 🙂

 • Bim> Njae…vi får se. Nu är jag upppe i 22 849 steg I DAG 😉

 • Petra> Ojdå! Ja, det är ju inte alltid det blir som man tänkt sig. Stackars Kevin…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>