Hemma igen

ELLER JA, DET VAR JAG JU FÖRSTÅS redan i går kväll men då var jag så trött så det blev sängen nästan på stört när jag väl landade här hemma. Och i morse kunde jag nog betalat en miiljon för att få ligga kvar 😉

Menj ag var på jobbet reddan 06.30 för att komma i kapp en smula och sedan hade vi kurs hela dagen ända fram till 17.00. I morgon är det möten i stort sett hela dagen…

Efter jobbet skulle Woffegubben till vår lokala byggfirma och prata byte av tak och jag skulle till gymmet. Så Woffe släppte av mig på gymmet och åkte hem till Hermanssons Bygg och sedan åkte han tillbaka till gymmet med bilen, lämnade den på parkeringen och gick hem 😉 Det var starkt gjort tycker jag!

Jag körde 30 minuter uppvärmnig på crosstraiern…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS UPPVÄRMNINGSPASS: 168 varav 55 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 114

INOM REKOMMENDERAD ZON: 27 minuter och 6 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 30 minuter.

Efter uppvärmning belv det styrka i 70 minuter.

Sedan ett kortare motionspass med löpning på löpbandet…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS MOTIONSPASS: 182 varav 50 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 118

INOM REKOMMENDERAD ZON: 27 minuter och 2 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 30 minuter

Det blev även 10 minuter, 1 km, nedvarvning via gång på löpbandet.

En god vän sade härom dagen att han följt min blogg lite och sa att han misstänker att min pulsklocka visar för lite förbrukade kalorier med tanke på träningen. Han tyckte jag skulle kolla med löpbandet eller crosstrainern vad förbrukningen ligger. Det gör jag i och för sig och mycket riktigt så visar maskinerna alltid högre än pulsklockan. Jag har dock inbillat mig att pulsklockan är säkrare. Så är det kanske inte?!

I dag t ex förbukade jag enligt crosstrainern 218 kcal medan pulsklockan tyckte att jag förbrukat 168.

På löpbandet blev det 325 kcal och klockan tyckte 182.

Nu hör det till saken att han är en riktig höjdare när det gäller motion så jag betvivlar inte att han har rätt. Frågan är bara hur jag ska få klockan att tycka detsamma? Jag kanske måste köpa mig en ny 😉

14 kommentarer tillHemma igen

 • Usch ja, jag förstår att du var trött och jag unnar dig verkligen en sovmorgon nu!

  Ta en kik in på min sida så ska du få se en glad o lycklig kille 🙂

 • Petra> Njaee. nu blir det ju inga sovmorgnar över helgen heller för Anna, Oskar och de fyrbenta kommer sent i kväll. Men det är ju lite skillnad ändå för vi kommer inte att stiga upp klockan 05.00 i alla fall.

  Vilka härliga bilder på Kevin! Och en sådan glädje över brillorna 😉 *Kram*

 • Bim

  Jag vill bara önska dig en underbar helg! Ta det lugnt nu och bara umgås med man, dotter, svärson och alla djuren! *Kram*

 • Bim> Tack och jag önskar dig och familjen givetvis detsamma. Det ska bi roligt att få träffa Osse , Anna (fast henner träffar jag ju så ofta nu ;-))och fybeningarna. Boris och ju Boris och har stor plats i mitt hjärta men dom andra får natirligtvis också plats 😉 Oskar vill till Ullared… *Kram*

 • Ahnna

  Mm kommer Boris på besök. jag måste kolla denna bloggen ihelgen. Vov vov Urre

 • Ahnna och Urre> Ett eller annat foto ska det väl kunna bli 😉

 • Bim

  Lite foton från Ullared vore ju kul! 😉

 • Bim> Ska se vad jag kan göra 😉

 • Bim

  Jag väntar med spänning! 😉

 • Bim

  Jag väntar med spänning! 😉

 • Nu är det på tiden att du uppar tycker jag 🙂

 • Bim

  Jag antar att du har så fullt upp med Anna, Oskar, Woffe, och alla hundar och katter så du inte ens hinner med att blogga! 😉 Det är ju kul för dig, men tråkigt för oss, som väntar med spänning på en uppdatering! 😉 Vi får väl hoppas på att det kommer en under söndagskvällen som täcker in hela helgen! Med massor med fotografier! 😉 Massor med kramar från Britt-Marie! 🙂

 • Petra o Bim> Ska göra ett försök nu när lugnet börjar lägga sig 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>