Ett annorlunda motionspass

EFTER ATT HA SUTTIT i projektmöte hela dagen och lite till så behövde jag få komma till gymmet och springa av mig lite. Det var bara det att det inte fanns några lediga löpband när jag kom, inga cyklar heller. Måste vara Beach -07 nu som gäller för så mycket folk har jag nog inte sett förut på gymmet.

Jag grep mig istället en Crosstrainer och satte in en 30 minuter på tiduret. På den halvtimnan kom jag bara 1,2 km men det visste jag ju sedan innan. När jag var klar där fanns det fortfarande ing alediga löpband så jag blev tvungen att köra en halvtimma till vilket tog mig lite längre den här gången – 1,3 km 😉

Sedan blev det rask promenad i 30 minuter (3.0 km) för jag orkade inte springa som jag hade tänkt mig men det är klart efter en timma på crossen…

Men jag körde en kvart mage efter motionen. Det brukar jag inte göra men har ambitionen att fortsätta att just köra lite mage på motionspassen. Vi får väl se hur det blir med det 😉

Pulsklockan var på under hela motionspasset i dag:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 579 varav 50 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 120

INOM REKOMMENDERAD ZON: 01.26.53

TOTAL TID DAGENS PASS: 01.30.00

5 kommentarer tillEtt annorlunda motionspass

  • Bim

    Duktig som vanligt! Och extra mage!? 😉 Inför Beach-07 då, eller?! 😉

  • Det där med Beach-07 märker man av på mitt gym också – det är fullt på banden mest hela tiden.. Jag gillar inte crosstrainern för man får så ont i tårna, men den senaste gången hittade jag en knapp där man kan ställa in ”steglängden”. Ställde den på det kortaste eftersom jag har ”taxben” och då funkade det hyfsat iallafall!

  • Bim> Nej, jag kommer nog inte dit ens Beach -22…;-)

  • Snurran> Jaha, då är det inte bara fetknoppar i Gråbo eller Lerums kommun då 😉 Jag håller med dig mer än fullt ut när det gäller crossen. All cirkulation försvinner i tårna och det gör så himla ont så man har lust att grina efter 30 minuter! Vad håller vi på med?!

  • Bim

    Ja, vad håller ni på med?! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>