Det borde vara förbjudet

ATT JOBBA NÄR DET ÄR SÅ HÄR FINT VÄDER! Vilken underbar dag! Det kändes lite fel att sitta inomhus hela dagen men… Jag fick mig i alla fall lite luft i dag då jag var ute och provgick Genvägen som blir morgondagens lunchpromenad 😉

Det visade sig att Woffegubben behövdes för övertid så jag åkte till gymmet. Körde med stor möda och mycket motstånd en 30 minutare uppvärmning på löpbandes medels gång och därefter 1 timma styrka. Det var inte kul i dag kan jag berätta. Motigt och tråkigt rent ut sagt!

Efter gymmet åkte jag in till stan och hämtade upp Woffe och nu är det inte mycket kvar av denna kväll heller.

5 kommentarer tillDet borde vara förbjudet

  • Du är duktig som kämpar på ändå! Jag var också på gymmet, det var väääldigt varmt att kuta de där kilometararna tycker jag..fördelen med gym just nu när det är fint väder ute är att det inte är så mycket folk att trängas med (de andra är smarta nog att träna utomhus..)

  • Snurran> Ja, eller så sitter dom på altanen och äter nygrillat med något gott att dricka till 😉

  • Ahnna

    Jag tillhör dem som grillar och dricker vin och öl/Draken

  • Bim

    Och jag strosar hellre i solen än svettas på gymmet! 😉

  • Ahnna och Bim> Jag tror banne mig ni är långt förnuftigare än mig bägge två 😉 Men jag kan lova er att jag ska ta igen allt så fort vi kommer till Varberg, strosa i solen, grilla och dricka en pilsner då och till 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>