Switsch!

SÅ VAR DENNA HELGEN TILL ÄNDA och fort gick det! I dag var det plusgrader ute igen och regntråkigt väder. Vi ordade om en skogstur men se det blev inget med det. I går var det strålande väder och några grader kallt men inte kom vi ut då heller.

I dag har Woffegubben lagt färdigt parketten i garderoben och det blev förstås jättebra. Jag tog mig an tvätthögen och stack sedan i väg några timmar till Alingsås för diverse inköp. Dels lite i kvädväg och sen till speceriaffären. Min frukt var nästan slut och lite annat smått och gott behövde kompletteras.

Jag köpte en videofilm, till det facila priset av kronor 19, som handlade om hundutställning, hundarna och deras tokiga hussar/mattar. Den var lite smårolig och vi såg den till efterrätten som bestod av frukt och glass.

Lilla Monsterbarnet ringde och småpratade lite. Hon har nu gjort sin praktik klar och ska tillbaka till skolan i morgon. Ja, och vi andra ska till jobbet – phew!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>