Skulle ju bara testa

OM SOFFAN VERKLIGEN VAR SÅ SKÖN som den såg ut att vara … det var den!

Nu tre timmar senare sitter jag här och har fortffarande tvätt i maskinen och 4 par byxor som ännu inte är fållade ;-> Och det var märkbart tyst bort i andra ändan av huset, där den andra soffan står, så det fanns en till här i huset (nämner inga namn) som somnade lika gott. Märkligt att soffor kan dra ner en så där, nästan som om de hade trollkraft.

Fråga mig bara inte hur vi ska kunna sova i natt? Tur att det är söndag i morgon så man inte behöver stiga upp före fan på sig tofflorna eller höra en väsnande klocka med brandlarm som envisas med att man borde gå upp.

Ja, jag har ju att göra så skulle nu natten bli sömnlös kan jag nog meddela i morgon att byxorna är fållade och tvätten klar :-0

2 kommentarer tillSkulle ju bara testa

  • Hahahaha! Soffor är livsfarliga emellanåt. Tur att jag har en liten en som inte låter mig ligga för länge…(;-)

  • Jerry> Åhh, vad kul att se din kommentar! Det var längesedan vi pratades vid. Jo, jag har en rejäl soffa som är alldeles utmärkt att ta sig en middagspaus i 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>