Sköna fredag

EFTER EN GANSKA HELKTISK dag kändes det nästan skönt att bege sig till gymet 😉 En strulig dag med en massa konstiga händelser men den var dock till slut till ända. Woffegubben skulle jobba över så jag stack vid 16-tiden och på vägen var jag inne på Jula, enligt uppdrag, och köpte hyllbärare eller vad det nu heter. Han håller på att bygga urtjusiga skohyllor i vår garderob av överblivna parkettbitar men behöver något att fästa hyllorna i.

På gymet var det precis lagom med folk vilket det är för det mesta på fredagar. Jag körde ett något strängare pass än jag brukar men nu blir det inget gym före måndag i alla fall.

Jag körde som sagt något hårdare så det blev:

25 minuters uppvärmning i roddmaskinen.

75 minuter styrka.

85 minuter motion i crosstrainern.

Pulsklockan visade följande:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 542 varav 55% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 118.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma och 20 minuter samt 28 futtiga sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 25 minuter och 2 ändå futtigare sekunder.

Efter gymet åkte jag tillbaka till stan och hämtade upp Woffegubben som visserligen inte var klar men han ska ju jobba i morgon också så annonserna ska väl bli klara förhoppingsvis.

Eventuellt tar vi oss en simtur i morgon vilket vi i princip aldrig ägnar oss åt på lördagar men Woffgubben ska som sagt jobba och jag behöver ut och handla lite. Det innebär att om jag ska sno bilen efter att jag lämnat av arbetaren så kan jag lika gärna stiga upp några minuter tidigare och simma. Men vi får väl se vad det blir av det 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>