Riktiga slappfransar!

JODÅ, JAG KUNDE ALLT SOVA I NATT trots ”tretimmarsovet” på soffan i går. Tvätten är också klar och tillika de fyra par byxor som skulle fållas. Resten av kvällen slappade vi framför dumburken och såg några filmer.

I dag är det riktigt, riktigt grått där ute och inte det minsta lockande att ge sig ut i. Annars hade vi halvt om halvt tänkt oss en joggingtur i dag men om sanningen ska fram kan jag knappt röra mig efter gårdagens träning på de nya maskinerna. Ja, jag får skylla mig själv – det kunde man ju räknat ut med fel ända av kroppen att det skulle bli så. Men det var så himla kul och precis lagom med folk så jag ska med all säkerhet överleva 😉

Däremot, om det nu inte blir någon aktivitet utomhus, så måste jag nog kasta mig över strykhögen som jag nogsamt undvikit allt för länge nu. Woffegubben sover ännu så just nu skyller jag på att jag inte kan ta tag i styket för då måste jag passera sovrummet för att komma till strykrummet…Ja, det gäller att hitta bra anledningar till att slippa det som är tråkigt.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>