Krypa till korset

HÄR HOPPAR MAN INTE ÖVER att skriva någon dag eller så utan att det uppmärksammas 😉 Men vad gör man när orden är slut?

Det har inte hänt något roligt heller som ju i regel brukar gynna ordflödet. I bland känns det nästan som om man bara sover, äter, jobbar och tränar!

Träna ja, det gjorde jag som brukligt är i går men jag hoppade motionsträningen för första gången på länge så det blev bara en halvtimmes uppvärmning, 15 rodd och 15 cykel, följt på 90 minuters styrketräning. Jag har börjat mer och mer med lösa vikter och det är ganska kul och omväxlande men som sagt i går kände jag inte för motionsdelen. Jag delade upp uppvärmningen med en kvart cykel men jag måste säga att det är nog bland det tråkigasteSimmat har jag i alla fall gjort som jag brukar. Får se om det blir bättre till nästa omgång?

Annars är det nästan precis så sova, äta, jobba och träna. Mörkt när man åker på morgonen och mörkt när man återkomer till hemmets härd och det gör mig trött, så himla trött. Nästa vecka är vi i alla fall inne i februari och då kanske det lättar med en del. vi ska förresten har en personalfest på torsdag och på fredag åker Woffegubben och jag till Tyskland så lite finns det att se fram emot. Helgen därå ska vi träffa goda nätvänner …. så visst, det finns att se fram emot och nu är det slutgnällt 😉

2 kommentarer tillKrypa till korset

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>