Gym

KÖRDE MITT GYMPASS NU I KVÄLL. Jag som skröt så över att mina tre veckors uppehåll inte kändes när jag drog igång igen.

Nåja, jag är inte lika säker på det längre 🙂 Jag har träningsverk i armarna och i dag var det inte med någon större ensusiasm jag släpade mig dit. Det tog mig hela 12 minuter på löpbandet innan jag ens kom upp i rekommenderad puls.

Nåväl det blev i alla fall:

20 minuter roddmaskin som uppvärmning.

1 timma styrka.

75 minnuter löpband som gav följande på pulsklockan:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 449 varav 55% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 115.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma och 20 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 15 minuter och 46 sekunder.

Nu har jag satt på värmemadrassen och lagt pyjamasen ovanpå så att den ska vara riktigt varm när jag kryper till kojs. Ute blåser det smådjävlar igen och den bit tuijahäck som finns kvar vid parkeringen ligger nästan över bilen som står där parkerad. Det knakade i stammarna hörde jag nu när jag kom hem från gymet. Bara nu inte skiten ligger över bilen till morgonen!

Någont annat roligt lär inte hända i dag så det blir nog den varma goa sängen 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>