Bara gym

DET BLEV INGET MER ÄN GYM i kväll. Jag kom i väg så sent från jobbet så jag var inte på gymmet förrän 17.30 och körde mitt pass.

25 minuter roddmaskin för uppvärmning.

70 minuter styrka.

60 minuter motion varav 40 var på löpbandet och 20 på crosstrainern.

Det var näst intill omöjligt att komma upp i puls på löpbandet men det berodde på att jag bara gick för att vara lite försiktig med knölen. Av samma anledningen körde jag bara 40 minuter och tog sedan 20 till på crosstrainern där det blev bättre med pulsvärdet:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 368 varav 55% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 117.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 42 minuter och 15 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma och 7 sekunder.

När jag kom hem 21.45 hade Woffegubben inte kommit hem ännu. Han skulle stanna kvar för att scanna in lite foton från Brasilienresan som vi tog på vår gamla kamera med pappersframkallning. Jag ringde då och kollade om han kvar…det var han och ville bli hämtad. Japp, nu är det gjort och nu väntar sängen som jag borde ha legat i för länge sedan 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>