Tufft

I DAG hade jag planerat att jag skulle ta en tvåtusenmetare i simhallen. Det gjorde jag också men det kändes ganska tufft innan jag var klar. Mest tråkigt tror jag.

TOTAL TRÄNIGSTID: 119 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 33426.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 366 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 110.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 35 minuter och 45 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma 5 minuter och 56 sekunder.

För övrigt ser det ut som om det fina vädret har återvänt och det är ju alltid lika skönt att skåda en sol på himlavalvet. Vi får hoppas att det kommit för att stanna. Woffegubben ska tillbringa helgen på Smögen då hans kusin samt 99 tyskar till kommer och ska tillbringa helgen där. Woffegubben ska leka guide och vara till hjälp om så behövs.

Men det är ju bara onsdag än så det finns lite tid kvar för vädret att bestämma sig.

Comments are closed.