Konditionspass

JAG och chefen stack från redan strax efter 14.00 för att införskaffa en present som vår kollega själv valt ut till sin födelsedag. Affären låg i Mölndal, ett Galleri.

När det var gjort körde jag chefen hem, samma väg som jag ändå passerar, och därefter tog jag en sväng om gymet.

I dag körde jag ”bara” kondition. I bland tycker jag det är så djävulusiskt tråkigt att lyfta skrot och jobba i maskinerna så därför blev det 35 minuter i ”helvetesmaskinen”, 40 minuter löpband med relativt snabb gång och till sist 10 minuter i trappmaskinen.

Sedan njöt jag av massage en halvtimma.

TOTAL TRÄNIGSTID: 125 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 34684.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 481 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 109.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 41 minuter och 40 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma 30 minuter och 17 sekunder.

Nu ska jag bara njuta av tystnad och inte göra så mycket mer i kväll. Woffegubben sitter på bussen på väg till Smögen och jag är med andra ord gräsänka hela helgen. Visserligen ska jag ha en massa ”fuffens” för (som jag inte kan avslöja ännu) men jag ska förhoppningsvis även hinna med att avsluta det trädgårdsarbete jag påbörjade redan förra helgen.

Om ett ord bränner dig på tungan – låt det bränna.

PERSISKT ORDSPRÅK

Comments are closed.