Jaha, då var det vardag igen :-)

Fast i kväll har vi faktiskt varit och hälsat på vår gamle chef Olle med fru Marianne. En arbetskamrat Eva, Woffegubben och jag. Vi har haft en jättetrevlig kväll med god mat och trevligt umgänge.

Olle är pensionär sedan några år tillbaka och vi brukar träffas då och då och äta lunch på stan men då är aldrig Marianne med så det var jättetrevligt att få träffa henne i kväll också. Dottern, som också är en gammal arbetskamrat till oss tre men som sedan några år jobbar på annan tidning, kom också så det var himla kul att få träffa henne vilket jag inte gjort sedan hon slutade på jobbet.

Vi pratade mycket jobb förstås, det är näst intill omöjligt när man träffas så här men vi pratade också mycket om resor vi/dom gjort och upplevelser därifrån. Och jisses så blev klockstollen närmare midnatt innan vi kom i väg. Tänk vad fort tiden går när man har trevligt!

Undrar just om vi inte ska ha nästa lilla träff i Gråbo – det hade varit trevligt.

Det är kul att kunna hålla kontakten så här med medarbetare även efter det att man inte har dom kvar på jobbet längre.

Japp, då är det väl sängen som gäller nu då…..

En kvinna som agar sin man regelbundet håller sig rask och rörlig

POLSKT ORDSPRÅK

2 kommentarer tillJaha, då var det vardag igen :-)