Hemligt, del 3

Onsdagmorgon 23 juni 2004

PHEW, bara en dag kvar av detta hemlighetsmakeri. I natt har jag haft mer ångest än sömn. Får mardrömmar att något inte klaffar och att allt blir helt pajala.

Jag har i alla fall insett att jag får ändra planen med att vi ska simma som vanligt i morgon eftersom det annars skulle innebära att vi får lämna våta badhandukar och badkläder i bilen de fyra dagar vi är bortresta och det kan man ju bara ana hur gott det kommer att lukta när vi kommer åter på söndag.

Men vi åker till simhallen som om inget hänt och när vi släppt av grannen (som åker med oss dit varje dag) så avslöjar jag delar av ”hemliga projektet”.

Så istället för att simma parkerar vi bilen vid jobbet och sedan går vi till Scandic Crown och äter en riktig god hotellfrukost.

Jag ringde hotellet i går (eftersom dom inte svarat på mitt mail) och det var inga problem. Riktigt hur jag ska avslöja resten vet jag inte ännu.

I morse var jag runt och kollade var han lägger sin rakapparat för den måste jag ju smyga med i morgon bitti. Laddaren till telefonen likaså. Ja, det är tusen och en sak att tänka på och jag känner på mig att jag kommer att glömma hälften.

Frågan är om jag hade gett mig in på detta äventyr om jag hade anat vad det innebär?

Det är en lycka, har jag märkt, att inte behöva ljuga i vanliga fall för det är inte lätt kan jag lova.

Comments are closed.