Så himla roligt

I DAG HAR JAG VARIT på mitt första pass på gymmet där man mäter puls och effekt på hela klassen! Så himla kul att via storbilds-TV följa sin träning 😉

Och när jag kom hem låg träningsrapporten i min maillåda – helt otroligt!

1_traning1.jpg

På den kan jag se exakt hur min puls och träningseffekt varit samt pulszonerna jag befunnit mig i 😉

Maximal puls (> 90%) 00:01:13

Very hard (80-90%) 00:29:14

Hard (70-80%) 00:17:14

Moderate (60-70%) 00:01:37

Easy (< 60%) 00:02:14 Ja, jag vet att jag är lite tokig men jag tycker att det här ger träningen en helt ny dimension 😉 Nåja, jag värmde först upp på crosstrinern i 40 minuter innan så det blev lite träning i dag oxå. Och innan vi körde igång Spinning Puls-passet gjorde vi ett maxpulstest och reggde in oss på Suunto-systemet - det ska bli kul att följa rapporterna vecka för vecka - kanske kan man förbättra sig? Nästa körning av detta slag blir på torsdag men i morgon tänker jag mig ett styrkepass så det blir till att vänta in torsdagen.

2 kommentarer tillSå himla roligt

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>