Italien – Lombardiet och Sälen

VI HADE BARA DRYGA två minus i dag men latmasken fick avgöra att det blev bilen fram och tillaka i stället för stavgång. Nåja, Woffegubben protesterade redan i går kväll när jag nämnde eventuell stavgång att det blåste kallt ute och jag inte kunde enbart titta på termometern.

Fast i ärlighetens namn hade jag nog klarat vädret om jag inte känt mig så trött och urlakad. Det kände jag även av på spinnigpasset som i dag blev Lombardiet. Jag jobbade som satan och svetten rann i floder men trots det hade jag svårt att komma upp i puls!?

Träning: Alpspinning, Lombardiet

Totaltid: 01:27:06

Maxpuls: 120

Medelpuls: 107

Procent av maxpuls: 71

Procent av medelpuls: 64

Tid över pulsintervallet: 00:00:00

Tid under pulsintervallet: 01:10:21

Tid inom pulsintervallet: 00:16:44

Förbrukade kalorier: 620

Nåja, det var trots det en helt fantastisk 90-minutare med Stefan som uppmuntrar oss och leder oss upp och ner för backar så himla proffsigt. Man blir glad bara av att höra hans tramp, tramp – runt, runt – in med magen, lätta händer på styret – slappna av i axlarna…

Jag önskar att det snart kan bli väder och vind så vi kan dra igång projekt Skatås igen. Det känns mycket bättre om man kan klara av konditionen på morgonen och sedan bara ha styrkan kvar på kvällen i gymmet. De dagar jag har spinning på kvällen har vi ju stavgått på morgonen så att det blivit en bättre fördelning mellan kondition och kondition 😉

Sedan är det ju faktiskt så att den intensiva spinningen, som pågår just nu, är en kort tid fram till Vasaloppspinngen som ju blir avslutet på söndagarnas alpspinning. Då kommer den att minska till högst ett eller två pass i veckan efter det.

Det i sig innebär att det blir svårare att hålla dessa muskler i trim men vi kan väl hoppas och önska att det kan blir lite mer ”riktig” cykling till och från jobbet i år. Det kapitlet har ju varit ett sorgligt dito dom senaste åren 😉

Men i år måste jag hålla igång eftersom jag är anmäld till Cykelvasan 😉

Det ska bli himla kul, vi är ett gäng från gymmet med Stefan som inititativtagare som ska cykla vasaloppet. Han och några till var i väg förra året och har bara positiva ord att säga om arrangemanget som drar av stapeln 14/8 2010.

Kvällen blir en lång vila åt min trötta ben 😉 Med all säkerhet vid dumburken 😉

Woffegubben är fortfarande sjuk med i sin rejäla förkylning med avgrundshosta som heter duga – stackarn! Det blir nerbäddat i morgon också för hans del så jag får åka själv till jobbet.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>