Det blev…

INGEN STYRKETRÄNING i kväll. Känner mig lite trött och sliten efter gårdagens bravader på gymmet 😉

Först ”crosstrainade” jag ju 40 minuter och sedan gjorde vi ett maxpulstest innan spinning puls-passet. I rapporten från träningen står det också att jag tagit ut mig ”lite för mycket”. Så jag beslutade sent i eftermiddags att trotsa den färdigpackade gymväskan som stod och väntade på mig i bilen.

Jag vet inte om beslutet var så klokt för styrketräning, som jag hade tänkt mig i dag, går ju att kombinera med ett slitsamt konditionspass. Problemet är att jag som oftast avslutar styrketräningen med lite löpträning och då hade jag varit där igen. Nåja…

Jag hade lite ångest på vägen hem för jag blev vankelmodig och hade näst intill ångrat mitt beslut att inte träna men nu känner jag att jag gjorde rätt. Och då har jag, kan jag erkänna, kommit ganska långt 😉 För ångest för icke genomförd träning är en ganska vanlig åkomma hos mig. Kroppen är lite sliten och då ska man ju enligt expertisen lyssna på det. Men jag är ju som bekant lite lomhörd 😉

I morgon har jag ännu ett pulspass inbokat och kanske blir det så att jag kör styrka före och spinningpasset som kondition efter. Får se hur det känns i morgon.

Woffegubben kände sig också lite trött så han har faktiskt redan deckat. Själv sitter jag i vardagsrummet och bara njuter av tystnaden fast jag borde följa Woffes exempel.

Jag har precis betalat fakturan på fåtöljerna och nu längtar jag verkligen till att dom anländer. Jag har ju skojat lite och sagt att när dom väl kommer så ska jag säga upp mitt gymkort och bara ägna kvällarna åt skön fåtöljsittning 😉 Vi får väl se hur det blir med den saken?

Det ska under alla omständigheter bli skönt att slippa sitta i altanstolarna även om dom i och för sig är ganska bekväma 😉

Tyvärr håller ju kylan sitt grepp om Västsverige och förmodligen även i andra delar av landet. Det i sig innebär i vilket fall som helst att Skatåsträningen uteblir och det i sig att gymträningen blir längre då konditionsträningen får göras där också. Så nu tänker jag inte protestera om det så skulle bli vår redan i morgon. Det är visserligen vackert med gnistrande snö i halvmetershögar (åtminstone hemma) men nu vet jag hur det ser ut och kort har jag tagit så för min del räcker det nu.

På jobbet är det ganska lugnt och det är skönt för då hinner man ”avsluta” varje dag innan nästa tar vid. Den enda smolken i bägaren var telefonräkningen…23 000 kronor från Thailndsresan och då är det bara synkningen av mail det handlar om. Jag har alltså inte surfat eller gjort något annat än tagit emot mina jobbmail. Tänk på detta om ni har synkning till mobilen påslagen.

Telia har tydligen ett superdåligt avtal med Thailand!

Nä, nu ska jag nog blåsa ut mina 16 levande vardagsrumsljus och dra mig bakåt i huset, dvs till sovrummet 😉

2 kommentarer tillDet blev…

 • Pia

  Hallå!!

  Shit, sicken räkning!!! Hoppas jobbet betalar!!!

  Jag har ju sagt att du kör på för mycket 🙂 – tänk på att kroppen ska hålla i många år ännu.

  Så ingen ångest nu!! Man måste inte träna tre pass om dagen för att vara nöjd – du kanske skulle kunna nöja dig med tre pass i veckan (inga dubbla).

  Ta´t lugnt!

  ;.) Pia

 • Pia> Jag hör vad du säger 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>