Vaken

TÄNKA SIG KLOCKAN ÄR snart midnatt och jag är fortfarande vaken 😉 Ja, om jag ska vara riktigt noggrann så har vi inte varit hemma så länge. Det blev en lång dags färd mot natt kan man säga.

Vi har jagat runt, efter jobbet, i möbelaffärer – kollat in platt-TV – och till sist handlat på ICA. Den enda fördelen jag kan se med detta rännande är att jag fått ihop 12 777 steg!

Vad det blir av allt detta vet väl ingen!

Det började egentligen med att Woffe ville vi skulle köpa oss en ny möbel för TV:n men nu har vi helt andra planer – helt plötsligt…och dessutom en ny möbel för TV:n som inte ger plats för den gamla tjockvarianten vi fortfarande kör…precis nu är det nog lättare att hålla ordning på en spann myror är allt som rör sig i huvudet.

11 kommentarer tillVaken

 • Ahnna

  När jag var och cylka tjejvättern i våras så när jag kom hem hängde det en tv på väggen och Gubben var som ett barn på julafton. Plus att han hade fixat super ljud mm. Så nu har vi 3 fjärrkontroller för att starta en tv(sjuk för mig som inte kan teknik).

 • Bim

  Hahaha! Jag håller med Ahnna! Vi har FEM fjärrkontroller! En till digitalboxen, en till DVD:n, en till VHS:n, en till teven, och så en till hemmabiosystemet som man sköter ljudet med… Jag måste verkligen tänka till ibland när jag ska byta kanal, fixa ljud, spela in, osv… 😉

 • Bim> vad gäller antalet fjärrkontroller så har vi sju redan nu…

 • Vi har bara två…fast vi är ju fortfarande med ”tjock -tv” förstås.. 🙂

 • Snurran> Våra går till DVD, bioljud, video, TV och jag vet inte allt men två går till belysning i fönsterna… Jag är sällan inne i vårt vardagsrum så jag låter prylgubben (läs Woffe) hållas 😉

 • Bim

  Okej! Vi har inga fjärrkontroller till belysningen. Vi har timers istället. Och i den här familjen så är det jag som är ”prylgubben”! 😉

 • Bim> Ja, timers har vi också i alla rum i hela huset. Det är mysigt för det är alltid tänt överallt när vi kommer hem. Men färkontrollerna är till speciell belysning som vi har i vardagsrumsförsterna och dessa tänder vi bara i bland (läs när vi kommer i håg dem) och då behöver man inter resa sig utan kan göra det från soffan. Jättebra för hjärtinfarkten att röra sig så lite som möjligt 😉

 • Bim

  Ja, det är mysigt när det är tänt när man kommer hem! Och skönt att slippa gå runt och släcka när man ska gå och lägga sig! Du kan nog ha både timers och fjärrkontroller utan att oroa dig för hjärtinfarkt! Du rör väl på dig mer än de flesta!

 • Bim> Jag tänkte nog snarare på någon annan i familjen 😉

 • Bim

  Hahaha! Okej! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>